nl
de
en
en

Warmtepleisters en Nicotinepleisters  voor scherpe prijzen leverbaar.

Nicotinepleisters Stap 2

Leverancier: Pleisterhuis
Toepassing: Nicotinepleisters € 50,- voor een kuur van 28 dagen.
Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 50,00

Bestel

Nicotinepleisters Stap 2

Stappenplan Nicotinepleisters 15mg

Stap 2: Gebruik 1 nicotinepleister (15mg) 24 uur per dag 28 dagen lang.
Voor stap 2 heeft u 28 nicotinepleisters nodig.Nicotine pleisters als vervanging voor sigaretten

Stoppen met roken is lastig, veel mensen hebben meerdere stoppogingen achter de rug. Je kunt ervoor kiezen om te stoppen met roken door de alles of niets methode. Maar de kans is groot dat wanneer je anderen ziet roken dat het verlangen naar een sigaret erg groot is. Dus deze manier lijkt simpel, maar veel mensen gaan voor de bijl.

Ga je cold-turkey methode afkicken of wil je afbouwen met nicotine pleisters? Wat je moet weten over nicotinepleisters wanneer je wilt stoppen met roken lees je hier.

Omdat nicotine pleisters gebruik maken van echte nicotine doe je er verstandig aan om bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen:

•Als je een hartaandoening, problemen met je bloedsomloop, hoge bloeddruk,
schildklierproblemen of diabetes hebt, overleg je voornemen dan met de huisarts.
•Gebruik de nicotinepleisters niet als je ernstige hartproblemen hebt. Jouw arts kan je
vertellen of je wel of geen gebruik zou moeten maken van nicotinepleisters.
•Als je zwanger bent, overleg dan met je gynaecoloog of verloskundige voordat je begint met
het gebruik van nicotinepleisters.
•Begin niet met het gebruiken van nicotine pleisters als je van jezelf weet dat je nog niet
echt klaar bent om te stoppen.

Nicotine is een krachtig middel dat op je hersenen werkt. Wanneer je er teveel van binnen krijgt, op welke manier dan ook dan krijg je een overdosis. En een teveel aan drug kan effecten hebben op het centraal zenuwstelsel en kan tot giftige reacties leiden. Een voorbeeld kan zijn om nicotinepleisters te gebruiken en daarnaast te blijven roken.

Als je ooit teveel hebt gerookt weet je hoe een nicotinevergiftiging voelt.

Een overdosis nicotine kan tot de volgende klachten leiden:

•Duizeligheid
•Misselijkheid
•Licht gevoel in het hoofd
•Een gevoel dat je niet genoeg lucht krijgt
•Acute angst
•Onregelmatige hartslag of een bonzend hart

De werking van nicotine pleisters

De nicotine pleister geeft nicotine af die je door de huid binnen krijgt. De nicotine wordt langzaam door het bloed opgenomen. gedurende de hele dag wordt er een constante, maar kleine hoeveelheid nicotine aan het lichaam afgegeven. De pleister voorkomt de ontwenningsverschijnselen.

Je plakt de pleister op een schone, droge en onbehaarde plek op het lichaam. Je kunt gewoon blijven doen wat je gewend bent te doen, zoals zwemmen en sporten.

Nicotine pleisters hebben verschillende sterktes. Er zijn versies voor lichte rokers, middelmatige rokers en zware rokers. Over het algemeen draag je de nicotinepleister de hele dag gedurende een aantal weken. Daarna schakel je over op een lichtere versie. Lees altijd de bijsluiter!

Overleg in de volgende situaties altijd met de huisarts voordat je nicotine pleisters gaat gebruiken:

•Je hebt een hoge bloeddruk
•Je slikt medicijnen tegen astma
•Je hebt een hartaandoening
•Je bent zwanger
•Je slikt medicijnen tegen depressiviteit

Rook niet terwijl je nicotine pleisters gebruikt! Nicotinepleisters kunnen bijwerkingen hebben net als ieder medicijn.

De pleisters zijn slechts een hulpmiddel. Je moet nog steeds op een andere manier gaan leren denken en een nieuwe levensstijl integreren wanneer je succesvol wilt stoppen met roken.

Nicotinepleisters. Hoe werkt het?

Wil je stoppen met roken? Dan zijn nicotinepleisters een goed hulpmiddel om er vanaf te komen. Nicotinepleisters zorgen dat je de hele dag een gelijkmatige hoeveelheid nicotine in je lichaam krijgt. De pleister draag je 16 of 24 uur per dag. Hierdoor verdwijnt de zin in een sigaret. Sommige gebruikers krijgen last van bijwerkingen, zoals huidirritatie of slapeloosheid. Gebruik de pleisters alleen op een onbeschadigde huid, dus liever niet als je last hebt van een huidziekte, zoals eczeem of psoriasis.

Hoe werken nicotinepleisters?

Als de pleister op je huid zit, komt de nicotine langzaam vrij. De nicotine trekt in de huid en vervolgens in je bloed. Toch is het anders dan bij het roken van een sigaret. Als je een sigaret rookt, komt er veel sneller veel nicotine in je bloed.

Hoe gebruik je nicotinepleisters?

Als je wakker wordt, plak je de pleister op een schoon, droog en haarloos stuk huid, bijvoorbeeld op je bovenarm of op je heup. Je mag de huid niet scheren voor het plakken. De pleister werkt voor 24 uur. Deze pleister laat je dus ook zitten tijdens het slapen. Daardoor heb je de volgende ochtend ook minder zin in om te roken. Een minder leuke bijkomstigheid is dat de 24-uurspleister slapeloosheid kan veroorzaken.

Welke sterkte heb je nodig?

De pleisters zijn er in drie sterkten: van 7, 14 en 21 mg per 24 uur. De sterkte van de pleister waarmee je begint, hangt af van hoeveel sigaretten je rookt.

Sigaretten per dag / Sterkte van de pleister:

Meer dan 2 pakjes: Beginnen met 2 pleisters per dag
1 pakje: Beginnen met 21 mg - pleisters
15 sigaretten: Beginnen met 14 mg - pleisters
10 sigaretten: Beginnen met 7 mg - pleisters


Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van nicotinepleisters?

Als je de pleisters gebruikt, kun je de volgende bijwerkingen krijgen: huiduitslag, hoofdpijn, slapeloosheid, een gespannen gevoel, misselijkheid, diarree, jeuk, zweterigheid of duizeligheid. Mocht je last krijgen van teveel bijwerkingen, dan kun je gerust een stukje van de pleister afknippen.


Wilt u dealer worden? Klik: Dealer