nl
de
en
en

Warmtepleisters en Nicotinepleisters  voor scherpe prijzen leverbaar.

Zwangerschapstest Midstream € 0,75 Per Stuk

Leverancier: Pleisterhuis
Toepassing: Zwangerschapstesten Midstream
Gebruiksduur: 5,5mm Midstream
Beschrijving: Urine
Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: Nog niet bekend.

Binnenkort te bestellen.
Neem contact op voor meer info.

Zwangerschapstest Midstream

Midstream Zwangerschapstest voor het aantonen van het HCG hormoon in urine

Zwanger of niet?

Met deze Midstream zwangerschapstest kunt u deze vraag 10 dagen na de mogelijke bevruchting (4 dagen voor de eerstvolgende te verwachten menstruatie dag) en al na 2 minuten beantwoorden.

1.  Niet eerder dan direct voor het testen de folie openen.

2.  Schuif het uiteinde van het doorzichtige beschermkapje terug over het testvenster in de richting van het pijltje op het kapje. Dit unieke kapje biedt een extra bescherming tegen het per ongeluk bevochtigen van het resultaatvenster. Het kapje klikt vanzelf vast.

3.  Houd de test vast aan de greep welke is voorzien van het logo en houd de witte teststrip enkele seconden in de urinestraal. Indien gewenst kunt u ook uw urine opvangen in een schoon potje en de test ongeveer 5 seconden in de urine dopen.

4.  Indien gewenst (hygiëne) schuift u het doorzichtige kapje tegen de richting van de pijl, terug over de teststrip. Noodzakelijk is dit echter niet. Indien u het kapje per ongeluk van de test afschuift kunt u deze er zonder problemen opnieuw opschuiven. Leg de test op een vlakke ondergrond.

5.  U ziet nu dat de testvloeistof zich naar het testvenster beweegt. Lees tussen 2-5 minuten het resultaat af. Wacht in ieder geval niet langer dan 10 minuten met het beoordelen van de test. Een testuitslag na 10 minuten is niet meer geldig.

Testresultaat

Zwanger: Zowel in het kleine controlevenster als in het grotere testvenster verschijnt een lijn.
Niet zwanger: Alleen in het kleine controlevenster verschijnt een lijn.

Belangrijke opmerking:

Als na 5 minuten geen lijn zichtbaar is, of alleen in het grote testvenster een lijn verschijnt, is de test ongeldig. Kijk onder het kopje “Zekerheid” waar u in dit geval op dient te letten.
Het is normaal dat beide lijnen verschillend zijn in kleur en dikte. Indien u twijfelt over het resultaat na 2-5 minuten, wacht dan nog 5 minuten extra. Vaak kleurt de lijn in het grotere testvenster nog na, waardoor de test makkelijker is af te lezen en te beoordelen.

Prestatie

De Zwangerschapstest heeft een klinisch bewezen betrouwbaarheid van meer dan 99%.

Werking van de test

Vroeg in de zwangerschap begint het lichaam met de aanmaak van het hormoon hCG (human Chorion-Gonadotrofine). De zwangerschapstest toont dit hormoon aan in de urine.

Wisselwerking met medicijnen

Afgezien van medicamenten die het hormoon hCG bevatten, is de inname van andere medicijnen niet van invloed op de betrouwbaarheid en werking van deze test.

Zekerheid

De betrouwbaarheid van deze zwangerschapstest is bijzonder hoog. Toch kan het voorkomen dat de testuitslag lastig te beoordelen is. Als de testlijn bijvoorbeeld nauwelijks waarneembaar is en u twijfelt, voer dan na 3 dagen nogmaals een nieuwe test uit met ochtendurine. Indien er 2 duidelijke lijnen verschijnen, bent u zwanger en dient u uw arts te raadplegen. Als het resultaat ‘niet zwanger’ is en uw ongesteldheid blijft uit, ook dan dient u een nieuwe test uit te voeren. Als ook deze test negatief uitvalt en uw ongesteldheid blijft nog steeds uit, neem dan contact op met uw arts. Bij een positief resultaat dient u direct contact op te nemen met uw arts. Deze kan u helpen bij het begeleiden van uw zwangerschap.

Aanwijzingen

• Buiten bereik van kinderen bewaren!
• Test niet innemen!
• Test niet gebruiken als de verpakkingsfolie is beschadigd!
•  Test niet gebruiken na de aangegeven uiterste houdbaarheidsdatum!
• Gebruikte testen kunnen bij het huishoudelijk afval
•  Extra benodigd (niet meegeleverd): horloge/stopwatch en evt. schoon potje.
•  Enige delen van deze test bevatten antilichamen welke bij normaal gebruik onschadelijk zijn.Wilt u dealer worden? Klik: Dealer