nl
de
en
en

Warmtepleisters en Nicotinepleisters  voor scherpe prijzen leverbaar.

Handwarmers

Leverancier: Pleisterhuis
Kleur: Wit
Formaat: 7x9cm
Serie: Broekzak
Toepassing: Koude handen
Gebruiksduur: 6-8 uur
Beschrijving: Handwarmers
Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 1,50 per set

Bestel

HAND WARMERS

Hand warmers verzorgen een aangename, behaaglijke warmte voor je handpalm voor ca. 6-8 uur. Deze lucht geactiveerde handwarmers hebben een gemiddelde temperatuur van 53 graden.

Handwarmers is een standaard uitrusting voor skiërs, snowboarders, kampeerders, wandelaars, toeschouwers van voetbalwedstrijden of iedereen die houdt van buitenactiviteiten wanneer het kouder weer is. Ook worden deze handwarmers gebruikt door mensen die veel buiten werken, zoals mensen uit de bouw, politie agenten, etc.

Hand warmers worden ook op grote schaal gebruikt als draagbare, duurzame warmte therapie. Als u last heeft van koude, pijnlijke handen en vingers als gevolg van Artritis, Raynaud, Lupus, Sclerodermie, Sjögren, Myalgie of gewoon een slechte bloedsomloop, bieden de handwarmers aangename warmte.

Hoe te gebruiken:

U opent de verpakking en u stelt de handwarmer bloot aan de lucht. Stop de originele hand warmers in uw handschoen, jaszak of broekzak en binnen een aantal minuten start het proces. U hoeft de zakje dus niet te schudden of te kneden.
Nadat de hand warmers zijn uitgewerkt. kunt u de gebruikte handwarmers weggooien samen met u reguliere afval. Het betreft 100% natuurlijke ingrediënten en is ecologisch veilig.


Technische gegevens:

Warmte duur: 6-8 uur
Gemiddelde temperatuur: 53 graden
Maximale temperatuur: 65 graden
Gewicht per handwarmer: 18-20 gram
Afmeting handwarmer: 5,5x9cm

Waarschuwing:

Het nalaten van de onderstaande voorzorgsmaatregelen kan resulteren in ernstige verwondingen of brandplekken handwarmers worden 53 graden warm wanneer de verpakking wordt geopend en kan een maximale temperatuur bereiken van 65 graden, hetgeen brandwonden kan veroorzaken indien men het toepast direct op de naakte huid.

Mensen met diabetes, bevriezingsverschijnselen, littekens, open wonden of problemen met de bloedsomloop moeten een arts moeten raadplegen alvorens de handwarmers te gebruiken.
Supervisie is nodig bij bejaarden, zuigelingen, kinderen, mensen met een gevoelige huid en voor mensen die niet volledig bewust zijn de sensatie van warmte.

Open niet zelf de verpakking van de warmtepleister. Kom niet in contact met de inhoud van het zakje met uw ogen of uw mond. Indien het wel gebeurt, dan goed schoonmaken met schoon water en neem eventueel contact op met uw huisarts.


Handwarmer, handwarmers, hand warmer, hand warmers.

Gerelateerde producten:

Wilt u dealer worden? Klik: Dealer