nl
de
en
en

Warmtepleisters en Nicotinepleisters  voor scherpe prijzen leverbaar.

Voetwarmer 7x7cm

Leverancier: Pleisterhuis
Kleur: Wit
Formaat: 7x7cm
Serie: Schoen
Toepassing: Koude voeten
Gebruiksduur: 6-8 uur
Beschrijving: Voetwarmer
Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 1,50 per set

Bestel

TEEN WARMTEPLEISTER / VOET WARMTEPLEISTER

De zelfklevende warmtepleister is een revolutionaire warmte technologie. Het geeft de voet een behaaglijk warmte gevoel voor ca. 6-8 uur, met een gemiddelde temperatuur van 40 graden en met een piek van 45 graden Celsius.

Warmtepleisters voor tenen en voeten zijn tegenwoordig een standaard uitrusting voor skiërs, snowboarders, kampeerders, wandelaars, toeschouwers van voetbalwedstrijden of iedereen die houdt van buitenactiviteiten wanneer het kouder weer is. Ook worden deze warmtepleisters gebruikt door mensen die veel buiten werken, zoals mensen in de bouw en bijvoorbeeld politieagenten.

Warmtepleisters zorgen voor vriendelijke warmte voor mensen die last hebben van koude tenen of voeten, ook wel wintertenen of ijstenen genoemd. De teen en voet warmtepleisters verwarmen effectief uw voeten. U plakt de zelfklevende warmtepleisters aan de onderzijde of bovenzijde van uw tenen of onder uw hiel. U plakt de pleister tegen uw sok aan, het is absoluut niet de bedoeling om de warmtepleister direct op de huid te plakken voor een extra warm gevoel.

Teen en voet warmtepleisters kunnen overal worden gebruikt voor een draagbare langdurige warmtetherapie. Indien u last heeft van de koude zere voeten en tenen als gevolg van Artritis, Raynaud, Wolfszweer, Sclerodermie, Sjögren, Myalgia of enkel een slechte bloedsomloop omloop heeft, verzorgen de warmtepleisters een aangename verzachtende warmte.


Hoe gebruik je een warmtepleister?


Na het verwijderen van de verpakking wordt de warmtepleister blootgesteld aan de lucht. Hierdoor wordt het warmteproces geactiveerd. U verwijdert het papier aan de achterzijde van de warmtepleister en plakt de klevende kant aan de binnenzijde van uw sok of panty. Nadat de warmtepleister na een uur of 6 is uitgewerkt kunt u de strip uit uw kleding verwijderen en weggooien. De warmtepleister is eenmalig te gebruiken en kan niet opnieuw worden opgewarmd.

Specificaties van de Pleisterhuis warmtepleisters:Warmte duur: 6-8 uur
Gemiddelde temperatuur: 40 graden
Maximale temperatuur: 45 graden
Gewicht per warmtepleister: 18-20 gram
Afmeting warmtepleister: 7,5x9cm
Ingrediënten: ijzer, actieve kool, minerale zout en water.


LET OP: Gebruiksadvies van de teen en voet warmtepleistersHet nalaten van de onderstaande voorzorgsmaatregelen kan resulteren in ernstige verwondingen of brandplekken. Warmtepleisters worden 40 graden warm wanneer de verpakking wordt geopend en kan een maximale temperatuur bereiken van 45 graden, hetgeen brandwonden kan veroorzaken indien men het toepast direct op de naakte huid.

Mensen met diabetes, bevriezingsverschijnselen, littekens, open wonden of problemen met de bloedsomloop moeten een arts moeten raadplegen alvorens de warmtepleisters te gebruiken.
Supervisie is nodig bij bejaarden, zuigelingen, kinderen, mensen met een gevoelige huid en voor mensen die niet volledig bewust zijn de sensatie van warmte.

Open niet de verpakking van de warmtepleister zelf. Kom niet in contact met de inhoud van het zakje met uw ogen of mond. Indien het wel gebeurt, dan goed schoonmaken met schoon water en neem eventueel contact op met uw huisarts.

Gerelateerde producten:

Wilt u dealer worden? Klik: Dealer