nl
de
en
en

Warmtepleisters en Nicotinepleisters  voor scherpe prijzen leverbaar.

Warmtepleister 9,5x13cm € 1,- Per Stuk

Leverancier: Pleisterhuis
Kleur: Wit
Formaat: 9,5x13cm
Serie: Rug
Toepassing: Rugpijn, Spierpijn
Gebruiksduur: 10-12 uur
Beschrijving: Warmtepleister
Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 1,00 per stuk

Bestel

RUG EN BUIK WARMTEPLEISTER
Zelfklevende rug of buik warmtepleister is een revolutionaire warmte technologie. Het geeft de rug of buik een natuurlijke therapeutische warmte voor ca.10–12 uur, met een gemiddelde temperatuur van 53 graden en met een piek van 65 graden Celsius. Deze warmte pleister is lucht geactiveerd, heeft een zelfklevende achterkant, veilig in gebruik, reukloos en dun. U kunt het dus niet zichtbaar gebruiken onder uw kleding.

Het vermindert tijdelijk pijn van spieren, artritis, stijfheid, nekpijn, lage rugpijn, spanning, stress en krampen. U kunt deze warmte pleister toepassen op uw nek, schouder, rug, elleboog en heup.

Zelfklevende rug en buik warmtepleisters kunnen overal worden gebruikt voor een draagbare, langdurige warmte therapie. Indien u last heeft van uw nek, schouder, rug of been als gevolg van Artritis, Raynaud, Wolfszweer, Sclerodermie, Sjögren, Myalgia of enkel een slechte bloedsomloop omloop heeft, deze warmtepleisters verzorgen een verzachtende warmte.
Vrouwen die last hebben van menstruatiepijn, kunnen nu ook deze warmtepleister toepassen op hun onderbuik.

Rug en buik warmte pleisters worden tevens gebruikt door oa. skiërs, snowboarders, kampeerders, wandelaars, toeschouwers van voetbalwedstrijden of iedereen die houdt van buitenactiviteiten wanneer het kouder weer is. Ook worden deze warmtepleisters gebruikt door mensen die veel buiten werken, zoals mensen uit de bouw, politie agenten, etc.

Hoe te gebruiken:

U opent de verpakking en u stelt de nek en schouder warmtepleister bloot aan de lucht. Verwijder het papier aan de achterzijde en plak de warmtepleister aan uw kleding en binnen een aantal minuten start het proces. U hoeft het zakje dus niet te schudden of te kneden.
Plaats de klevende kant niet direct op de huid.
Nadat de warmtepleisters zijn uitgewerkt, kunt u de gebruikte warmtepleisters weggooien samen met uw reguliere afval. Het betreft 100% natuurlijke ingrediënten en is ecologisch veilig.U kunt de warmtepleister niet hergebruiken in de magnetron, uitsluitend voor eenmalig gebruik.

Technische gegevens:

Warmte duur: 10-12 uur
Zelfklevend: Ja
Gemiddelde temperatuur: 53 graden
Maximale temperatuur: 65 graden
Gewicht per warmtepleister: 45 gram
Afmeting warmtepleister: 13,3x10cm
Ingrediënten: ijzer poeder, geactiveerde karbon, zout en water.

Andere merken:

Warmte Pleisters Voltaren
Warmte Pleisters Thermacare
Warmte Pleisters Hansaplast
Warmte Pleisters Star Balm
Warmte Pleisters Koyo Cabe
Warmte Pleisters Reflex
Warmte Pleisters Cura Heat

Waarschuwing:

Het nalaten van de onderstaande voorzorgsmaatregelen kan resulteren in ernstige verwondingen of brandplekken. Warmtepleisters worden gemiddeld 53 graden warm wanneer de verpakking wordt geopend en kan een maximale temperatuur bereiken van 65 graden, hetgeen brandwonden kan veroorzaken indien men het toepast direct op de naakte huid. De rug en buik warmte pleister zal geleidelijk warm worden gedurende ca. 10-12 uur.

Mensen met diabetes, bevriezingsverschijnselen, overgevoelige huid, littekens, open wonden of problemen met de bloedsomloop moeten een arts moeten raadplegen alvorens de warmtepleisters te gebruiken.
Supervisie is nodig bij bejaarden, zuigelingen, kinderen, mensen met een gevoelige huid en voor mensen die niet volledig bewust zijn de sensatie van warmte. Gebruik de warmtepleisters niet tijdens uw slaap, niet in combinatie met zalf, lotions of andere pijnstillers voor uw huid.
De nek en schouder warmtepleister is alleen voor uitwendig gebruik. Controleer de huid met regelmaat en verplaats de warmte pleister indien deze niet comfortabel wordt.

Open niet zelf de verpakking van de warmtepleister. Kom niet in contact met de inhoud van het zakje met uw ogen of mond. Indien het wel gebeurt, dan goed schoonmaken met schoon water en neem eventueel contact op met uw huisarts. Indien de stoffen worden ingeslikt, neem dan contact op met de eerste hulp.

RECENSIE: http://www.lisanneleeft.nl/warmtepleisters/

Body warmers, body warmer, heat pack, hot pack, heat patch, warmte patch, heat warm patches, warmer pads, warmer patch.

Gerelateerde producten:

Wilt u dealer worden? Klik: Dealer