nl
de
en
en

Warmtepleisters en Nicotinepleisters  voor scherpe prijzen leverbaar.

Reacties warmtepleisters

Wat zeggen onze klanten over ons?

Enkele reacties van tevreden klanten die wij Nicotinepleisters hebben geleverd.

"Ik rookte gemiddeld 40 sigaretten per dag en was er helemaal klaar mee. Cold Turkey lukte mij niet. Met de Nicotinepleisters van het Pleisterhuis lukte mij het wel. Na de kuur van 68 dagen rook ik slechts nog 2 sigaretten per dag en ben daar heel blij mee. Ik voel me nu veel gezonder".

Richard - Den Haag

"Van een half pakje per dag naar 0 sigaretten per dag. Het is mij gelukt ben nu al 6 maanden verder en rook nog steeds niet. Ik vind het soms nog wel erg moeilijk, maar als ik er weer 1 rook, ga ik voor de bijl. Mijn tips voor andere nicotinepleister gebruikers: Niet 's nacht gebruiken ( je rookt ook net als je slaapt ;-)) en de nicotine pleister elke dag op een andere plek van je arm plakken".

Suus - Zandvoort


Enkele reacties van tevreden klanten die wij warmtepleisters of teen warmers hebben geleverd.

"Beste medewerkers van Pleisterhuis, Ik wil jullie laten weten wat ik van de warmte pleisters vind. Ik heb SI en mijn rugwervels staan scheef. Ik heb elke dag pijn wat niet te harden is. En er is niks meer aan te doen. Geen operaties en of pijn blokkades en ik moet hier de rest van mijn leven mee zien te gaan leven. Dankzij medicatie kan ik de scherpe kantjes ermee afhalen. Gisteren voor de 1e x een warmte pleister van jullie geprobeerd. In 1e instantie was het koud en ineens zo toen werd het warm, heerlijk. De pijn die werd daardoor ook een stuk minder. En ik heb het gedaan zoals het moet. En de pijnlijke plek was uren heerlijk warm. Er wordt gezegd dat de pleister 10 tot 12 uur warm blijft, nou deze bleef zeker wel tot 14 uur warm. En ik ben er mee naar bed gegaan, zodat ik makkelijker in slaap viel doordat de warmte van de pleister de pijn verdreef. Ik wil jullie dus een groot compliment geven voor deze pleisters. Echt een uitkomst voor mij en zeker nu het kouder gaat worden. En ik ga ze zeker vaker gebruiken en het aan anderen aanraden echt top. En wat ben ik blij dat ik door te snuffelen op Internet jullie heb gevonden."
Lieve groet,


Jessica - Waddinxveen

"Al eerder schreef ik over mijn ervaringen met warmtepleisters. Onlangs kreeg ik een mailtje van Pleisterhuis.nl, of ik hun warmtepleisters ook eens wilde proberen. Jazeker, kom maar op!

In dit artikel lees je mijn mening over deze warmtepleisters. Ik kan je alvast vertellen dat er een aantal hele toffe exemplaren tussen zitten!"

Mensen met Fibromyalgie en andere reumatische aandoeningen hebben baat bij warmtepleisters.

http://www.lisanneleeft.nl/warmtepleisters/


Lisanne - Den Helder

"Ik verbaasde mij over de prijs van € 1,- voor één warmtepleister, maar ze zijn heerlijk warm. Het scheelt een hoop geld met de bekende merken die ik hiervoor altijd gebruikte. Super".

Mirjam - Amsterdam

"Nou allereerst werken de Teen Warmers voor mij prima...
Als ik ga fietsen, doe ik ze ongeveer 10 minuten voordat ik ga op/aan. Ik plak ze op mijn sokken, als een zooltje onder mijn tenen. Ik loop dan veel, gewoon omdat ik in de tuin de dieren eten moet geven...normaal heb ik dan al koude voeten! maar nu niet en tegen de tijd dat ik op de fiets zit, zijn ze lekker warm.

Op mijn werk doe ik mijn slippers aan en ook dan heb ik de Teen Warmers aan. Als het te warm (zweterig dat vind ik niet fris) gaat worden, doe ik ze in mijn schoenen. Als ik met de kinderen naar buiten ga of eind van de dag hup gewoon weer onder mijn sokken en warme voetjes. Echt geweldig.

Met wandelen of als ik met de auto weg ga, doe ik ze gelijk op/aan en zijn mijn voeten ook lekker warm. Het maakt niet uit of mijn voeten koud zijn of warm zijn, ze zijn dan gewoon warm.

Meestal in deze tijd van het jaar(Februari), kon ik niet meer in andere schoenen (hakken, strakkere schoenen) omdat mijn voeten zo`n pijn deden van de kou. Dus ik ben erg blij".


Miranda - Purmerend

"De warmtepleisters bevallen uitstekend en ik ben heel blij met de concurrerende prijs.
Ik kocht eerst pleisters van Cura Heat bij het Kruidvat maar die kosten 2 euro per stuk.
Uw pleisters zijn minstens net zo goed en houden mijn rug 12 uur heerlijk warm waardoor ik wat beter de dag doorkom.
Aangezien ik de pleisters echter elke dag gebruik lopen de kosten aardig op!
Dus ben ik een tevreden klant".


Marian - Vlaardingen

"Ik ben blij met jullie goede product voor weinig geld en de snelle levering. Ik heb niets aan te merken. Succes.".

Martine - Middelharnis

"Op ons kantoor heb ik altijd last van de airco die in mijn nek blaast. Een sjaal werkt wel, maar is niet ideaal. Jullie nek warmtepleister is vrij dun en past onder mijn blouse. Heerlijk warm en niemand die de nek warmtepleister kan zien. Ik ben er blij mee".

Jacqueline - Leiden.

"Ik heb vaak last van koude voeten, ook in de zomer. Dat is de reden dat ik bijna altijd op mijn Uggs loop. Maar met Teen Warmers kan ik ook gewone schoenen aan. Ik ben blij met jullie Teen Warmtepleisters en zeker met de prijs".

Gwendel - Hoofddorp

"Als ik het koud heb, stop ik de handwarmers in mijn kontzakken van mijn broek. Zodra je dan gaat zitten op deze hand warmers, krijg ik het warm in mijn hele lichaam. Ook straks lekker voor tijdens de wintersport of als je op de tribune zit bij het voetbal".

Peter - Maastricht

"Fibromyalgie en Warmtepleisters, een goede combinatie.
Mensen met Fibromyalgie hebben vaak meer last van klachten wanneer de temperaturen naar beneden gaan en het dus kouder wordt. Ook ik ontkom er niet aan en zoek dan de warmte op.
De warmtepleisters van Pleisterhuis.nl bieden dan een uitkomst. Zij verlichten de pijn door de warmte die zij gedurende zo'n 10 tot 12 uur uitstralen".

http://www.mypaperblank.com/persoonlijk/fibromyalgie-en-warmtepleisters-een-goede-combinatie/


Suzanne - Assen

"Wij zijn erg tevreden over de producten en de service die jij ons levert.
Ik ben van plan om eventueel voor de voetbalclub Klinisport Cold Pack Instant-Koud Kompres bij u te bestellen. Daar je artikelen van een goede kwaliteit zijn".


E.C. Verkade - AmsterdamWilt u dealer worden? Klik: Dealer